Rummenigge: – Thiago er til salgs for en fair pris

Bayern Münchens mektige sjef Karl-Heinz Rummenigge er åpen for å selge midtbaneprofilen, som Didi Hamann tror at har fire gode år igjen i seg.

11. aug 2020 kl 17.05 Øystein Tronstad

– Når det gjelder Thiago så er det kjent at han har meddelt oss at han vil prøve noe nytt. Hvis en klubb er villig til å betale en fair pris så vil vi forsøke få det til, sier Bayern München-president Karl-Heinz Rummenigge ifølge tyske Bild.

Den tyske journalisten Christian Falk spekulerer i at det Rummenigge legger i en «fair pris» er rundt 30 millioner euro.

Dietmar Hamann spilte for den tyske storklubben før han ble hentet til Newcastle i 1998. Året etter ble han Liverpool-spiller hvor han hadde noen av sine beste sesonger. «Didi» tror at det fortsatt er mye fotball igjen i 29-åringen.

– Du kan fortsatt få tre til fire veldig bra år ut av han. Thiago er ikke en spiller som er avhengig av fart. Han er smart, og er også smart i måten han bruker ballen på, sier Hamann som blant annet jobber for Sky i Tyskland.

Ikke minst så tror han at Thiagos kvaliteter og ferdigheter vil komme til sin rett i et lag som etter hvert skal forsøke å forsvare Premier League-tittelen.

– Lag vil komme til Anfield for å frustrere, og det blir trolig bare verre neste sesong. Thiago har store kvaliteter når det gjelder å låse opp et forsvar. Han vil være veldig nyttig. Om det er et område i laget som Liverpool kan forsterke, så er det trolig midtbanen, sier 46-åringen ifølge The Athletic.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]