– Et fremstøt på Thiago virker mer sannsynlig dersom Wijnaldum drar i sommer

Men akkurat dét virker lite sannsynlig akkurat nå.

8. aug 2020 kl 22.53 Arild Skjæveland

Lørdag kveld viste Thiago Alcantara hvorfor han er så ettertraktet, og hvorfor Bayern München så gjerne ønsket at han skulle skrive ny kontrakt på Allianz Arena.

Han var meget sentral da Chelsea ble sendt ut av Champions League, og Bayern tok seg videre til kvartfinale mot hans tidligere klubb Barcelona. Bayern slo Chelsea 4-1 og 7-1 sammenlagt.

Thiago har takket nei til kontrakten i Bayern, og vil forlate klubben i sommer. Tyskerne krever 25 millioner pund for 29-åringen, og ryktene rundt Liverpool vil ikke gå bort.

– Muligens om Wijnaldum drar

Paul Joyce i The Times er av journalistene som følger Liverpool tettest. Han tror det kan bli aktuelt å gjøre et fremstøt for å sikre seg Thiago – men det avhenger av Gini Wijnaldum.

Nederlenderen er inne i sitt siste år av sin kontrakt, og han har så langt ikke forlenget avtalen sin med Liverpool.

«Dersom Georginio Wijnaldum, som er inne i sitt siste år av sin kontrakt, ønsker å forlate i dette vinduet - og det er ingenting som tyder på at han vil det, så blir det mer sannsynlig med et fremstøt på Thiago Alcantara».

«Samtidig – dersom den 29 år gamle spanske midtbanespilleren er villig til å vente i 12 måneder til kontrakten hans i Bayern München går ut, så vil et forsøk på å signere ham gratis neste sommer være en no-brainer», skriver han videre.

Liverpool ser ut til å sitte stille i båten og vente på å se hvor mye penger de eventuelt kan bruke denne sommeren - når de har fått oversikt over hvilke spillere de kan få penger for, når supportere kan komme inn igjen på stadion, og hvor mye Korona-pandemien vil gå utover klubbens økonomi.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]