Forhandler med Wolverhampton om et salg av Ki-Jana Hoever

Ikke den overgangen vi forventet oss denne fredagsettermiddagen.

18. sep 2020 kl 16.08 Arild Skjæveland

Tabloidavisen Daily Mail rapporterer at Wolverhampton er i ferd med å kjøpe Liverpools unge forsvarsspiller Ki-Jana Hoever. Også James Pearce i The Athletic har twitret om det forestående salget. 

Unggutten, som debuterte allerede som 16-åring i en cupkamp mot nettopp Wolverhampton, skal være på vei til Molineux for i overkant av 10 millioner pund.

Han har spilt fire kamper for Liverpool - alle i cupene.

Hoever kom fra Ajax i 2018, og planen denne sesongen var at Hoever skulle lånes ut for å få mer førstelagserfaring. Nå ser det heller ut til at han forlater klubben permanent. 

Bak Trent og Neco i køen

Daily Mail skriver at klubbene har kommet til enighet om en overgangssum. Det er en spiller som kostet £900.000 da han kom fra Nederland, og som Liverpool tjener mye på rent økonomisk.

Liverpool Echo er litt mer forsiktige, og skriver at partene er i forhandlinger. Lokalavisen skriver at Liverpool vil kreve i overkant av 10 millioner pund. Pearce skriver at summen forventes å bli høyere enn 10 millioner pund, med tilleggsklausuler.

I Wolverhampton ses han på som et alternativ både på midtstopperplass og på høyrebacken, der klubben mistet Matt Doherty til Tottenham denne sommeren.

Spilleren uttalte i et intervju i sommer at han nå først og fremst ser seg selv som høyreback – men det er en posisjon der Liverpool er godt besatt, med både Trent Alexander-Arnold og Neco Williams, som begge har karrieren foran seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]