– Jeg er glad for at ferien ble kort

Ki-Jana Hoever forteller at han er blitt en annen type spiller i Liverpool en han var i Ajax.

16. aug 2020 kl 18.27 Einar Kvande

Ki-Jana Hoever står bokført med tre førstelagskamper for Liverpool, og scoret sitt første mål for klubben i bortekampen mot MK Dons i Carabao Cup forrige sesong. Nå tar den allsidige forsvarsspilleren mål av seg til å spille enda flere førstelagskamper for de røde i sesongen som kommer.

– Målet mitt er å spille så mange kamper om mulig. Jeg har ikke noe spesifikt antall i tankene, om jeg skal være ærlig. Jeg forsøker bare å bli bedre, og vise meg frem på trening, så får vi se hva som skjer, sier 18-åringen til Liverpoolfc.com.

– Det er et privilegium å trene sammen med disse spillerne, og lære fra dem hver dag. Jeg er veldig glad for at jeg får det, sier nederlenderen, som befinner seg i Østerrike på treningsleir sammen med resten av førstelagstroppen.

– Dette er preseason, så dette er ikke normale treningsøkter slik de er midt i sesongen. Det er selvsagt litt hardere nå, men du får likevel muligheten til å vise deg frem.

– Jeg føler meg i god form. Vi har hatt en liten ferie, men jeg er glad for at ferien var kort, slik at vi kunne komme raskt igang igjen.

– Jeg hadde kanskje en uke med treningsfri, men jeg gjorde likevel tøyeøvelser og slike ting, og i forrige uke startet jeg å trene igjen. Jeg løp og slike ting.

Har lært seg spillestilen

Det er snart to år siden Hoever kom fra Ajax og ble Liverpool-spiller. 

– Jeg spilte ved akademiet til Ajax i åtte år, og dere vet hvordan det akademiet er. Når du kommer til Liverpool blir du kjent med en annen spillestil, og jeg tror jeg har lært meg den ganske bra nå. Det er gått to år, og jeg er en annen type spiller nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]