– Dette blir en test på hvor langt vi er kommet

Timo Werner ser frem til å bryne seg på Liverpool-forsvaret på søndag.

16. sep 2020 kl 19.24 Einar Kvande

Timo Werner har pratet med pressen foran søndagens storkamp mot Liverpool på Stamford Bridge. Tyskeren slår fast at Jürgen Klopps regjerende ligamestere er laget å slå denne sesongen.

– Jeg ser frem til kampen. Det er mange gode lag, men Liverpool er et av de beste lagene i verden, siteres Werner av Liverpool Echo.

– De vant ligaen forrige sesong, og de har det samme laget som da, og vil være like sterke som forrige sesong, tror tyskeren.

VAR AKTIV: Timo Werner viste lovende takter i Chelsea-debuten.

VAR AKTIV: Timo Werner viste lovende takter i Chelsea-debuten.

– Alle forsvarsspillerne er veldig gode

Liverpool vant 5-3 over Chelsea da lagene møttes i juli, den kvelden Liverpool løftet sitt første ligatrofé på 30 år. 

– Dette vil bli en veldig god utfordring for oss. En test på hvor langt vi er kommet. Vi har ikke hatt noen god preseason, siden mange spillere har vært på ferie, mens andre ikke har kunne trene på grunn av at de har vært ute og reist, og har måttet være i karantene. Men det gikk bra i ligapremieren, og vi vil bli bedre, sier Werner om sitt Chelsea.

– Liverpool har gode spillere. Det er ikke bare Virgil van Dijk, men alle forsvarsspillerne er veldig gode. De slapp inn færrest mål i ligaen forrige sesong, konstaterer tyskeren om søndagens motstander.

– Det er et godt lag. De har gode spillere i alle posisjoner. Men vi har også gode spillere, og kvaliteten som skal til for å slå dem. Det blir en interessant kamp. Liverpool har hatt en normal preseason, mens vi ikke har det. Det vil være til fordel for dem. Men vi har alle skadefrie nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]