– Dette er en dag jeg kommer til å huske resten av livet

Det var en overlykkelig Neco Williams som pratet med media etter å ha blitt matchvinner for Wales mot Bulgaria, i bare sin andre landskamp.

6. sep 2020 kl 18.11 Einar Kvande

Liverpool-backen Neco Williams headet inn kampens eneste mål fire minutter på overtid, da Wales slo Bulgaria 1-0 på Cardiff City Stadium søndag.

19-åringen satte hodet sitt på et innlegg fra venstre, og headet ballen kontant ned i høyre hjørne.

– For å være ærlig, så kan jeg fortsatt ikke fatte det som har skjedd, sa Williams til Sky Sports etter kampen.

– Før scoringen må vi ha slått rundt 25 pasninger før ballen gikk i mål, så oppbyggingen av angrepet var veldig bra. Og så klarte jeg å avslutte angrepet. Det var spesielt å score mitt første mål for landslaget. Det var et stolt øyeblikk for meg og min familie. Dette er en dag jeg kommer til å huske resten av livet, slår 19-åringen fast.

– Som guttunge drømmer du om å spille på landslaget

Williams kom inn fra reservebenken tjue minutter ut i annen omgang, til sin andre landskamp, etter at han debuterte mot Finland torsdag kveld.

– Dette skjedde nesten for raskt, om jeg skal være ærlig. For bare noen dager siden fikk jeg min debut på landslaget, og nå har jeg scoret mitt første mål for landet mitt. Som guttunge drømmer du selvsagt om å spille på landslaget. Det å få muligheten, og gjøre det jeg har gjort nå, er nesten surrealistisk.

– Dersom jeg fortsetter å jobbe hardt, og klarer å vise manageren hva jeg er kapabel til, får jeg forhåpentligvis flere sjanser. Da håper jeg at jeg kan gjøre det samme som i dag, og score flere mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]