Nations League i kveld: Neco Williams debuterte og imponerte på landslaget

Stor kveld for Liverpools unge backtalent.

3. sep 2020 kl 22.48 Øystein Tronstad

Den mest interessante kampen med Liverpool-blikk var i Helsinki hvor Wales besøkte Finland. Trioen Harry Wilson, Neco Williams og Ben Woodburn startet alle på benken.

Etter timen spilt fikk 19-åringen sin debut på førstelaget til Wales etter flere opptredener på U19-landslaget.

Williams var aktiv fra sin offensive posisjon på høyre vingen og kom nærme en drømmedebut da han like før slutt fikk ballen på bakre stolpe, men traff ikke målet med avslutningen sin.

WalesOnline gir han en 6-er på spillerbørsen, samme karakter som mannen han erstattet Jonny Williams, og karakteren bedre enn stjernen Gareth Bale. Flere fans på Twitter var positivt overrasket over den unge Liverpool-spilleren.

Litt av et år for Neco Williams med Premier League-debut, ligagull, ny Liverpool-kontrakt og nå debut på førstelaget til Wales.

PÅ ALDERSBESTEMTE LANDSLAG: Neco Williams på Wales U19 i duell med sin Liverpool-lagkamerat Sepp van den Berg fra Nederland.

PÅ ALDERSBESTEMTE LANDSLAG: Neco Williams på Wales U19 i duell med sin Liverpool-lagkamerat Sepp van den Berg fra Nederland.

Harry Wilson fikk også spille en omgang da han erstattet Gareth Bale som gikk ut. Wilson er for øvrig Wales’ yngste debutant. Han var 16 år og 207 dager da han mot Belgia i 2013 slo rekorden til nettopp Bale.

Store Kieffer Moore ble kampens eneste målscorer ti minutter før slutt, satt opp av Manchester Uniteds Daniel James.

Marko Grujić og Caoimhin Kelleher var ubenyttede reserver når Serbia møtte Russland og Irland spilte mot Bulgaria. Det var heller ingen Kostas Tsimikas eller Xherdan Shaqiri å se for Hellas eller Sveits i deres oppgjør mot Slovenia og Ukraina.

I kveldens storkamp scoret Chelseas Timo Werner sitt 12. landslagsmål da Tyskland og Spania spilte 1-1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]