– Williams har gitt meg et problem

Neco Williams har gitt landslagssjef Ryan Giggs hodebry foran søndagens Nations League-kamp mot Bulgaria.

5. sep 2020 kl 22.56 Einar Kvande

Neco Williams imponerte stort i Nations League-seieren over Finland, som var Liverpool-backens Wales-debut. Han kom inn med en halvtime igjen å spille, og satte virkelig sitt preg på kampen. Nå er landslagssjef Ryan Giggs usikker på hvordan han skal komponere laget til kampen mot Bulgaria på søndag.

– Neco gjorde en fantastisk debut. Han kom inn og ga oss energi. Han har vist sine kvaliteter på trening, så ja, han har definitivt gitt meg et problem. Det er jo et hyggelig problem å ha, sier Giggs til BBC Sport.

– Han har imponert hele uken, egentlig. Jeg er veldig godt fornøyd med Neco, og han er i mine tanker i forhold til å kanskje starte kampen i morgen. Vi følger fortsatt med guttene, for det er tett mellom kampene, og jeg tar ut laget i løpet av kvelden.

Wales møter Bulgaria på Cardiff City Stadium i morgen klokken 15.00. Ben Woodburn og Harry Wilson er som kjent også i Wales-troppen. Kampen ser du på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]