– Han er 17 år, og har hele livet foran seg

Jürgen Klopp med trøstende ord til Billy Koumetio etter den unge stopperens tabbe mot Blackpool.

5. sep 2020 kl 21.17 Einar Kvande

Billy Koumetio mistet ballen til CJ Hamilton, som fikk fritt leide mot mål, da Blackpool tok ledelsen mot Liverpool på Anfield i dag. Etter kampen fikk Jürgen Klopp spørsmål om dette er noe den unge midtstopperen vil lære av.

– Så absolutt. Vi hadde en del problemer i første omgang. Han fikk ballen i en presset situasjon mot en veldig rutinert spiller, som var sterkere i den situasjonen, lød svaret fra Klopp.

MISTER BALLEN: Billy Koumetio kom til kort i denne duellen med CJ Hamilton.

MISTER BALLEN: Billy Koumetio kom til kort i denne duellen med CJ Hamilton.

– Billy spilte flere supre baller, supre pasninger, og var der han skulle. Forsvarsrekka vår spilte sammen for første gang, så dette går helt greit. 

– Vi sto bare ikke høyt nok. Det var mange situasjoner der jeg trodde at det måtte være offside, men det var ikke offside. Av en eller annen grunn så var det ikke offside, for vi var ikke helt på linje. Det var ting som dette, små ting som må læres. Men han er 17 år, og har hele livet foran seg, noe som er veldig hyggelig. 

– Han er et stort talent, og som jeg sa var han involvert i flere veldig gode situasjoner. Men akkurat denne situasjonen, der han mottok ballen da han var presset, var ikke så hyggelig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]