– Liverpool er det beste laget i landet, med god margin

Lincolns James Jones er vokst opp som Liverpool-supporter.

23. sep 2020 kl 09.22 Arild Skjæveland

For Lincolns midtbanespiller James Jones blir torsdag kveld ekstra spesiell. Den 24 år gamle midtbanespilleren er stor Liverpool-supporter, og har vært det hele livet.

– Det å kunne teste deg mot de beste er det du ønsker som spiller, og Liverpool er de beste i landet for øyeblikket – med god margin også, vil jeg si, sier Jones til Press Association.

– Uansett hvilket lag de velger, så kommer det til å være mye kvalitet. Det vil bli en stor kveld for oss. Klopp er en stor faktor, og spillestilen deres. Måten de kveler lag og løper dem i senk. Du får ikke hvile. De er et lag du ikke vil spille mot, og kvaliteten de har er skremmende, sier den tidligere Crewe-spilleren.

– Hurtigheten, ferdighetene, og du kan bare fortsette å ramse opp… Det vil bli veldig tøft.

Oppvokst som rød

Selv om Liverpool vil være store favoritter, har Jones troen på at League One-laget kan overraske.

– Det er cupen, så hvem vet hva som kan skje? Vi må sørge for at vi viser oss frem på en god måte, og ikke legger noe igjen der ute. Forhåpentligvis er det vår kveld, sier han.

Han er litt skuffet over at venner og familie ikke kan være tilstede på LNER Stadium torsdag kveld.

– Hele familien min på min fars side er Liverpool-supportere, og jeg har noen kompiser hjemme også som er det. Min far er født i Liverpool, og jeg vokste opp 45 minutter unna, så det var slik det gikk til – men jeg tror ikke at jeg vil få sjansen til å tenke så mye på det underveis i kampen.

Lincoln ligger på andreplass i League One.

Lincoln - Liverpool spilles torsdag kl. 20.45, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]