Mirror:Liverpool vil bekrefte Thiago-overgangen fredag

Den spanske midtbanespilleren skal ha blitt enig med Liverpool om en fireårskontrakt.

17. sep 2020 kl 23.35 Einar Kvande

David Maddock i Mirror hevder at Thiago Alcantara blir den tredje best betalte spilleren i Liverpool, kun bak Virgil van Dijk og Mohamed Salah.

Maddock skriver at spanjolen vil bli presentert som Liverpool-spiller fredag, etter at Anfield-klubben er blitt enige med Bayern München om en overgangssum på 20 millioner pund.

Midtbanespilleren sa farvel til sine lagkamerater i Bayern München på deres treningsfelt torsdag formiddag, og Bayern-manager Hansi Flick gratulerte Liverpool med å ha sikret seg en ekstremt god spiller.

Ankom Merseyside torsdag kveld

Thiago Alcantara skal ha ankommet Merseyside torsdag kveld, for å fullføre andre del av den medisinske sjekken og sette navnetrekket sitt på en fireårskontrakt fredag.

Liverpool betaler i utgangspunktet en overgangssum på 20 millioner pund, som skal betales ned over kontraktens fire år, altså fem millioner pund i året. Men Liverpool må betale ytterligere fem millioner pund om klausuler relatert til suksess i Champions League og Premier League slår inn, men dette skjer bare dersom Thiago spiller en betydelig rolle i denne suksessen.

Liverpool må også ut med tilleggsbeløp om Thiago Alcantara vinner individuelle priser som Ballon d'Or eller blir kåret til årets spiller i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]