Takker Liverpool og beklager måten han forlot klubben på

Bobby Duncan signerte for Derby og benyttet anledningen til å be om unnskyldning til Liverpool.

26. sep 2020 kl 15.54 Einar Kvande

Salif Rubie, Bobby Duncans tidligere agent, sørget i fjor sommer for at det ble svært dårlig stemning mellom sin klient og Liverpool-ledelsen, og fremtvang at Duncan fikk forlate Liverpool under svært kontroversielle omstendigheter.

Rubie utfordret Liverpool-ledelsen, og slaktet Michael Edwards for måten han angivelig hadde behandlet Duncan på. Blant annet sa agenten at hans klient hadde fått psykiske problemer fordi Liverpool ikke ville gi slipp på ham. Det hele endte med at Duncan fikk sin overgang til Fiorentina, hvor han aldri var i nærheten av førstelaget og ikke klarte å finne seg til rette.

I går skrev Duncan under for Derby, og benyttet i den forbindelse anledningen til å be Liverpool om unnskyldning for måten han forlot klubben på.

– Måten min forrige overgang kom i stand på var ikke riktig måte å gå frem på, og det var unødvendig. Dette har blitt en skikkelig lærepenge for meg som spiller og person, uttalte Duncan, samtidig som han takket Liverpool for Anfield-klubbens rolle i utviklingen hans som spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]