City har overtatt som bookmakernes store favoritt til ligagullet

City vant igjen, og er oppe i ryggen på Liverpool.

13. jan 2021 kl 21.02Arild Skjæveland

Manchester City var enorme favoritter før de tok imot et skadeskutt Brighton & Hove Albion onsdag kveld. Uten å storspille, så fikk de jobben gjort og vant takket være en scoring av Phil Foden like før pause.

Brighton hadde sine sjanser mot slutten, men klarte ikke å sette dem mot det som har vært ligaens beste forsvar denne sesongen, etter innkjøpet av Ruben Dias i midtforsvaret. På overtid fikk Raheem Sterling sjansen til å doble til 2-0, men satte straffesparket himmelhøyt over mål.

Resultatet gjør at City nå er oppe på 32 poeng, bare poenget bak Liverpool. De har også en kamp til gode.

Bookmakernes favoritt

Liverpool og Manchester United er de to lagene som har fått mest oppmerksomhet de siste månedene, mens City har tatt poeng jevnt og trutt.

Det er nå Manchester City som er bookmakernes favoritt til å ta ligagullet.

Ifølge Oddschecker.com får du mellom 1.67 og 1.73 ganger pengene dersom du spiller på at det er Kevin de Bruyne som skal løfte troféet i mai. Det gjør dem til ganske store favoritter.

Liverpool gir på sin side mellom 3.00 og 3.75 ganger pengene, etter sin svake form den siste tiden. Det gjør dem likevel til langt større favoritter enn søndagens motstander, Manchester United. Skulle du sette en hundrelapp på United i frykt for at det skal skje, vil du få igjen seks ganger pengene hos bookmakerne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]