Når sto det sist mer på spill i gigantoppgjøret?– Jeg savner de mentale monsterne, og håper dette blir en rakett for å få de i gang igjen

I «Pausepraten - The Kopite Podcasten», begynner vi nå oppladingen til toppkampen mellom Liverpool og Manchester United.

Liverpool mot Manchester United er alltid noe spesielt. Det er alltid en kamp med enorm prestisje, og for første gang på mange år så er det Liverpool mot Manchester United i en kamp der det står om topp-plassen i Premier League. 

I «Pausepraten - The Kopite Podcasten» denne uken diskuterer Arve Vassbotten, Torbjørn Flatin og Tore Hansen den kommende gigantkampen på Anfield mot Manchester United. 

Når sto det sist mer på spill i denne kampen? Hvem skal spille stoppere om Joël Matip ikke blir klar? Hvordan skal midtbanen se ut? Og hva skiller lagene? Vi mimrer også tilbake til tidligere mindgames og Solskjærs medlemskap i Liverpool supporterklubb.