Se videoEndelig svarte Thiago på spørsmål fra supporterne!

Etter over to måneders ventetid fikk supporterne endelig svar, og ble bedre kjent med Thiago Alcantara. Se videoen.

12. jan 2021 kl 19.17Arild Skjæveland

Det er over to måneder siden Liverpool FC først ba om spørsmål til Thiago Alcantara på Twitter. Klubben brukte hashtagen #AskThiago 4. november – så skjedde ingenting. Etterhvert viste det seg at skaden hans var langt mer alvorlig enn først antatt, og det var nok en medvirkende årsak til at fokuset var på andre ting enn lettbeinte spørsmål fra supporterne.

Nå har 29-åringen levert – og han har levert bra! Se hva han svarte i videosnutten under. Det er verdt de ti minuttene det tar.

Mye om Liverpool

Om han ikke var fotballspiller…

– Da ville jeg vært noe annet relatert til sport. Min far var fotballspiller, min mor var volleyballspiller, så det var et enkelt valg å bli involvert i sport.

Om han måtte velge mellom Steven Gerrard og Xabi Alonso…

– Jeg kan velge begge og vi kan spille med tre midtbanespillere! De var legender her i denne klubben og i fotballverden. Jeg har enorm respekt for historien til Steven Gerrard i denne klubben. Jeg ser frem til å møte ham, sier han.

– Xabi var en venn, en lagkamerat og en lærer for meg da vi spilte sammen i Bayern og på landslaget. Jeg liker ham veldig godt, og respekterer ham som spiller, person og nå som trener. De var maskiner, og utrolige spillere.

Han fikk spørsmål om sangen sin, med videoen som Kristian von Streng Hæhre i TV 2 har laget.

– Det var utrolig, og jeg ble overrasket over hvor raskt det kom. Videoen er utrolig. Hvor raskt folk kunne lage teksten, og så lage videoen. Det gikk veldig fort. Jeg husker at jeg fløy fra München til Liverpool, og jeg hadde ikke en gang landet før det var der. Jeg ser frem til at stadion er full igjen, og at vi kan høre sangen.

Han har også et overraskende five-a-side-lag – med en Manchester United-spiller i mål…

Har du innspill til journalisten?
[email protected]