– Et massivt slag i trynet

Jürgen Klopp er en slagen mann etter nok en nedtur.

21. jan 2021 kl 23.42Jens Bessesen

– Et massivt slag i trynet, sier en meget skuffet og lavmælt Jürgen Klopp etter 0-1-tapet mot Burnley, som dermed førte til at Liverpools ubeseirede rekke på Anfield endte på utrolige 68 ligakamper.

Klopp begynner med å ta hele ansvaret for den elendige formen Liverpool er inne i. 

– Vi hadde ballen mye, skapte noen muligheter, men klarte ikke avslutte situasjonene, sier han. 

– Ikke lett å forklare

Det største problemet for øyeblikket er ifølge Klopp at spillerne sliter med å ta avgjørelser. Det har ført til ett mål på de siste 90 avslutningene, etter at Crystal Palace ble slått med 0-7. 

– Det er tøft, og det er ikke lett å forklare. Guttene er ikke typer som tror ting går av seg selv etter å ha vunnet 7-0, men nå fungerer det ikke. Og når det ikke skjer, må du prøve hardere, sier han. 

– Dette var en kamp som det egentlig ikke går an å tape, men vi klarte det. Det er et bunnpunkt, sier Klopp. 

Han sier alle nå må jobbe sammen for å finne formen igjen. 

– Fram til det flyter igjen må vi kjempe hardt, og det gjorde vi i kveld også. Vi hadde sjanser. Hvis Divocks skudd går inn vet vi hva som kan skje. Bobby ville vanligvis tatt to touch på sin mulighet, og jeg vet ikke hvorfor han ikke gjorde det i kveld. Han vet det sikkert ikke selv, heller, sier Klopp. 

På spørsmål om hvordan han ser på tittelkampen, der Liverpool nå er seks poeng bak Manchester United, svarer Klopp følgende:

– Det er ikke mitt problem for øyeblikket, sier han og legger til at han er mer opptatt av å løse problemene laget opplever.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]