FA vil trolig ikke straffe Klopp for kommentarene etter Southampton-kampen

Jürgen Klopp gikk hardt ut mot dommerteamet etter kampslutt.

5. jan 2021 kl 15.46Jens Bessesen

Jürgen Klopp erkjente først og fremst at hans Liverpool-lag var for dårlige da de tapte mot Southampton mandag, men tyskeren fikk også ut sin frustrasjon rettet mot dommerteamet, med Andre Marriner og videodommer Andy Madley i spissen.

Klopp sa at Marriner var altfor hard mot Sadio Mané, og benyttet også anledningen til å komme med et stikk i retning Manchester United, som har fått langt flere straffer enn resten av lagene i Premier League de siste sesongene.

– Det Andre Marriner gjorde mot Sadio Mané i kveld synes jeg ikke er ok. Gutten prøvde absolutt alt. Det var mange situasjoner som skulle vært frispark også, sa Klopp. 

Det engelske fotballforbundet (FA) pleier ikke å være glad i den type kritikk, og de har myndighet til å gi både bot og suspensjon, men ifølge The Athletic har de ingen intensjoner om å gå inn og straffe Klopp i etterkant. 

Klopp var forbløffet over at videodommer ikke gikk inn og overstyrte Marriners avgjørelse da Mané ble felt av Kyle Walker-Peters i andre omgang. En hands på Jack Stephens ble heller ikke straffet, til Klopps store frustrasjon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]