– Jeg så mange gode individuelle prestasjoner, men vi klarte ikke det som er viktigst i fotball

Jürgen Klopp savnet scoringen da hans mannskap gikk målløse av banen for tredje ligakamp på rad.

17. jan 2021 kl 20.05Einar Kvande

Etter at de scoret sju mål på 14 skudd mot Crystal Palace har Liverpool bare scoret to mål på 62 skudd i sine siste fire Premier League-kamper. Det gir en mager uttelling på 1,6 prosent!

– Jeg synes guttene spilte en veldig god kamp i dag. Vi spilte eksepsjonelt bra, men scoret ikke mål. Vi vet det er det viktigste, sa Jürgen Klopp til Sky Sports etter kampen.

– 0-0 var ikke det resultatet vi ønsket oss, men vi må bare stå på videre. Vi måtte være gode for å få ett poeng, men vi var gode nok til at vi kunne ha tatt alle tre poengene. Men vi scoret ikke, så vi fikk ikke tre poeng.

– Alisson Becker gjorde to meget gode redninger. Vi måtte dominere denne kampen. Det hadde hjulpet om vi hadde tatt vare på sjansene våre i første omgang, men prestasjonen var god.

– Nå må vi stå på videre. Vi må prøve å ignorere det som sies om oss utenfor klubben, og beholde fokus. Vi kan ikke tvinge frem scoringer. Det er viktig hvordan du reagerer når du misbruker en sjanse. Jeg likte kampen. Jeg så mange gode individuelle prestasjoner.

– Vi må bare fortsette å gjøre de riktige tingene. Vi må fortsette å skape, skape og skape, og så vil målene komme.

Dette var Klopps hjemmekamp nummer 100 i Premier Leauge. Han har vunnet 72 av dem, 24 har endt uavgjort og fire er blitt tapt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]