Spillerbørs:Sentrale spillere stod oppreist da angrepstrioen sviktet

Liverpool greide ikke å bryte ned et resolutt Manchester United, men gode prestasjoner sentralt bakover bidro til at nullen i det minste ble holdt.

Alisson Becker8

Fikk nokså lenge en rolig dag på jobben, men virket våken og måtte være våken ved et par anledninger, da Manchester United prøvde å spille direkte igjennom på sine kontringer. Stod der han skulle da Fernandes og Pogba fikk sine sjanser mot slutten. Topp keeper.

Trent Alexander-Arnold6

Litt varierende i fremspillene, men var flittig med framover og hadde også rimelig bra kontroll bakover. Gjør et par litt overraskende feil i dag.

Jordan Henderson7

En meget solid vikarøkt fra kapteinen, trukket ned som midtstopper ved siden av Fabinho. God til å lese spillet, med brytninger og flink til å ta ut rom før løpsduellene.

Fabinho8

Stødig, kjapp og aggressiv på en gang. Tok luven av de fleste angrepene til Manchester United. Herlig oppløping av Rashford da spissen nesten kom igjennom på en kontring. Hva skulle vi gjort uten ham denne sesongen? Fortjener tittelen Liverpools beste etter vår mening.

Andy Robertson6

Fightet som vanlig med hjertet utenpå trøya, og hadde et par herlige defensive involveringer, men framover var han uvanlig slurvete og sløste bort et par gode sjanser med feil valg eller dårlige innlegg. Spilte seg litt opp etter pause.

Xherdan Shaqiri6

Begynte bra i en rolle som indreløper som han ikke er allverdens glad, hvor han truet med sin gode venstrefot uten helt å lykkes med pasninger og skudd. Ble gradvis mer sliten og mindre involvert utover i 2. omgang.

Thiago Alcântara7

Playmakeren, fra sin nokså dype ankerrolle. Flott overblikk, nydelig touch og noen fine fremspill også, selv om prosenten av feilpasninger kunne vært lavere til tider. Spilleren som prøvde å få noe i gang på et Liverpool som slet med å finne gode ideer. Thiago kan bli svært nyttig for de røde fremover.

Georginio Wijnaldum6

En evighetsmaskin som gjør jobben uten plett og lyte, men er heller ikke allverdens involvert offensivt.

Mohamed Salah6

Overraskende lite med, og da han fikk ballen kunne han ofte gjort mer. Virket som en trussel, men fant aldri den lille luka som han hele tiden lette etter.

Roberto Firmino6

Gjør en del bra, jobber som vanlig utrettelig, men sliter fortsatt med å være skikkelig vass sentralt i angrepet og avslutningene blir for ofte som en våt kinaputt.

Sadio Mané6

Den som prøver å drible og skape overtall, men det var trangt i et lavtliggende United-forsvar og lykkes aldri helt. Slet med helt å komme seg fri fra hurtige Wan-Bissaka.

Curtis Jones

Unggutten fikk et drøyt kvarter for Shaqiri uten å greie å sette sitt preg på hendelsene.

Divock Origi

Kjempet seg til en sen corner, men denne gangen ble han ingen sen helt på Anfield etter noen få minutter som innbytter.

James Milner

Veteranen fikk noen sluttsekunder i steden for Wijnaldum.