– I denne verden mister vi tillit og tro altfor fort

Lidenskapelig Jürgen Klopp maner til innsats og et felles løft foran den viktige perioden som venter.

27. jan 2021 kl 15.27Jens Bessesen

Jürgen Klopp sier at laget forsøkte å endre på ting allerede for en stund siden, da de begynte å se tegn til formduppen. Nå handler det meste om å gi alt de har for tre poeng i hver kamp.

– Vi skal være plagsomme og kjempe hardt. Vi skal være positive med det som er positivt, og kritiske til det som er negativt. Vi skal være klare til å kjempe i morgen. My har skjedd siden sist vi møtte Tottenham, men vi kan ikke endre på den siste måneden, sa Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse da han nok en gang ble spurt om formduppen den siste tiden.

– Det er lett å ha tro på det man gjør når man flyr høyt, men jeg har aldri vært en medgangstrener. Nå må vi svare. Det vi gjorde bra mot United kom ikke ut av det blå, vi har hatt våre øyeblikk. Vi må bare gjøre det mer jevnlig, sa han. 

– Vi vil være laget ingen ønsker å spille mot

Han fikk også spørsmål om måltørken til fronttrioen i ligaen. 

– Sånn er fotball. I denne verden mister vi tillit og tro altfor fort. Enten er det veldig bra eller forferdelig. Jeg ser spillerne prøve og trene hardt, og det handler ikke om én person. Vi jobber som lag, sa han.

Manageren snakket om hvordan Liverpool ønsker å framstå. 

– Vi vil være laget ingen ønsker å spille mot. Vi har sjansen til å være det i morgen, søndag og onsdag igjen. Vi kan være «on fire» og slå tilbake, sa han. 

Selv om Liverpool som alle andre lider av at ingen supportere er på tribunen, håper Klopp likevel å ha dem med i tankene. 

– Jeg håper vi kan skape noe sammen med fansen selv om de ikke er der. Nå kan vi vise hvor sterke vi er, sa han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]