Salah snakker ut om fremtiden

Mohamed Salah snakker ut om spekulasjonene.

18. jan 2021 kl 17.02Jens Bessesen

Den siste drøye måneden har det vært spekulasjoner rundt fremtiden med Mohamed Salah, etter et intervju med AS der han fikk spørsmål om blant annet Real Madrid. Like etter gikk den gode kameraten Mohamed Aboutrika ut og antydet at Salah ikke trives i klubben. 

I et intervju med TV 2 i forkant av kampen mot Manchester United snakker Salah for første gang om ryktene. Egypterens kontrakt med Liverpool går ut sommeren 2023, og det er ventet at forhandlinger om en forlengelse vil starte snar.t

– Jeg vet ikke. Om du spør meg så sier jeg at jeg ønsker å bli her så lenge jeg kan, men som jeg har sagt tidligere er det i klubbens hender, sier han til TV 2

Vil gi hundre prosent for supporterne

– Jeg kommer alltid til å gi hundre prosent til det siste minuttet jeg er i denne klubben og jeg vil vinne så mange trofeer som jeg kan. Og jeg vil gi 100 prosent til folket, som viser meg kjærlighet hele tiden, sier Salah videre. 

Dermed legger 28-åringen en demper på spekulasjonene om det nærmer seg en exit fra Anfield. Han forteller videre at han håper fotballen kan hjelpe folk gjennom en tøff tid, når England nå er inne i sin tredje nasjonale lockdown som følge av koronapandemien.

– Det er vanskelig. Anfield er Anfield og alle folkene og fansen som kommer hit utgjør en enorm forskjell for oss, men det aller viktigste er deres helse. Vi kan ikke klage. Noen sliter mer enn hva vi gjør, så vi er i en god posisjon, sier Salah.

– Vi kan komme på trening og gjøre folk som ser kampene glade. Jeg håper at vi hjelper dem på en eller annen måte sånn at de kan fortsette å holde seg positive og friske, sier han til den norske kanalen.

Han snakket også om formduppen. Liverpool har kun scoret ett mål de siste fire kampene. Salah er fremdeles ligaens toppscorer med 13 mål, men sliter sammen med resten av angrepstrioen for øyeblikket. 

– Vi har tapt og spilt uavgjort, men det er en del av spillet. Vi startet sesongen veldig bra. Det har skjedd med alle lag og det er derfor det er så jevnt. Uheldigvis har vi ikke gjort nok for å vinne de siste kampene, men vi kan gjøre det bedre. Vi må bare ta noen steg tilbake og spille vårt spill, det er det, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]