Klopp innrømmer at han ba om en midtstopper i januarvinduet– Jeg er ikke en femåring som begynner å gråte om jeg ikke får viljen min

Jürgen Klopp har ikke fått det stopperkjøpet han ønsket seg.

22. jan 2021 kl 23.43Arild Skjæveland

Det er noe vi har mistenkt en stund, og nå bekrefter også manageren det. Jürgen Klopp ønsket at klubben skulle kjøpe midtstopper i januarvinduet, men fikk ikke viljen sin.

De siste ukene har ikke klubben fått resultatene vi er vant med, og da har også spørsmålene rundt midtstoppersituasjonen og overgangsvinduet kommet. Nå innrømmer han for første gang at han har bedt om en stopper.

– Jeg er ikke et fem år gammelt barn lenger, og jeg begynner ikke å gråte dersom jeg ikke får det som jeg vil, sier Klopp til The Mirror.

– I mesteparten av livet mitt har jeg ikke fått det jeg har ønsket meg, så jeg er ganske vant med det. Vi snakker om en midtstopper, og ja, det ville ha hjulpet 100 prosent, sier Klopp videre.

Joe Gomez og Virgil van Dijk kan komme til å miste hele sesongen. Da sitter Klopp igjen med skadeutsatte Joel Matip, nødløsningen Fabinho, og tre urutinerte stoppere.

Ba om stopper

Klopp forteller at det er en situasjon som er diskutert internt.

– Vi diskuterer situasjonen omtrent daglig, og jeg kommer med mine anbefalinger. Men jeg kan ikke bruke pengene. Det er ikke min avgjørelse, sier han.

– Det er folk som er ansvarlig for helheten, og jeg kan ikke ta deres avgjørelser, sier han.

Han har ikke tenkt å sutre over situasjonen, og vil jobbe med det han har tilgjengelig.

– Når jeg sier dette, så vet jeg så klart hva vi ville gjort i en ideell verden, men verden er ikke ideell, sier Klopp.

– Vi må håndtere den situasjonen vi er i. Vi har forbedret denne stallen, og det er min jobb. Ikke å sitte her og være skuffet eller frustrert over avgjørelser. Jeg tror det kan bli tolket som en unnskyldning, og det er ikke noe vi trenger, sier han.

– Det er ikke situasjonen du ønsker deg, men det er en situasjon. Dersom du ikke er fornøyd, så må du jobbe med det, og det er det vi gjør. Vi tror 100 prosent at vi kan endre situasjonen med denne troppen.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 18.00, og sendes på V Sport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]