Matip kan bli klar til søndag. Keita er ute, og vil få tid til å bli helt frisk

Joel Matip kan heldigvis bli spilleklar.

15. jan 2021 kl 14.40Arild Skjæveland

På søndag vil det være tre uker siden Joel Matip måtte av banen mot West Bromwich Albion, da han pådro seg en skade i lysken.

Midtstopperen har fortsatt ikke trent med laget, men Jürgen Klopp gikk langt i å hinte om at det kunne skje i dag og i morgen.

– Joel er nære. Gir deg mening å kaste ham rett inn i en kamp, etter en eller to økter han fortsatt ikke har gjort ennå? I dag og i morgen kan han kanskje bli involvert, sa Klopp på dagens pressekonferanse.

– Det å kaste ham inn – jeg vet ikke. Vi må vente og se. Vi må ta en avgjørelse, se på ham og hvordan han kan trene, hvordan han ser ut på trening, og disse tingene. Men vi har ulike alternativer.

– Hendo er veldig viktig for oss på midtbanen også, så vi må bare vente og se. Jeg har ikke tatt noen avgjørelse enda. Hvorfor skulle jeg det?

Liverpoolfc.com skriver at 29-åringen vil tilbake i full trening i dag.

Keita vil få tid

Naby Keita har ikke vært i spill siden Liverpool knuste Crystal Palace 7-0 like før jul. Det skal være en muskelskade som plager midtbanespilleren, og han har fortsatt ikke trent.

Klopp forteller at han vil få tid til å bli helt frisk igjen.

– Nei, han er ikke aktuell. Det er ikke noen alvorlig skade. Vi må sette på bremsene, og fikse denne skaden skikkelig. Vi har alternativer, så vi vil gi ham den tiden han trenger.

Liverpool - Manchester United spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]