Salah har fått en ny bestevenn

Kostas Tsimikas forteller om vennskapet med Mohamed Salah.

29. jan 2021 kl 20.51Jens Bessesen

Da Dejan Lovren forlot Liverpool før sesongen var det ikke bare en midtstopper som forsvant, det var også bestevennen til toppscorer Mohamed Salah. Egypteren har sagt at han savner sin kamerat, men i løpet av høsten har han utviklet et vennskap med den nye venstrebacken Kostas Tsimikas.

Det forteller grekeren i et intervju med liverpoolfc.com.

– Jeg kjente ham ikke fra før, men jeg spilte med en av hans lagkamerater på Egypts landslag da jeg var i Olympiakos. Da jeg signerte for Liverpool ringte han meg, og da var Mo der. Vi begynte å prate, og dagen etter satt vi på samme fly fra Hellas til Østerrike for sesongoppkjøringen. Der hadde vi tid til å snakke, og vi ble godt kjent allerede fra første minutt, sier han. 

Tatt godt imot

Skader og koronaviruset har gjort det første halvåret i Liverpool tøft for Tsimikas. Så langt har det kun blitt to kamper fra start for Liverpool og to som innbytter. Han venter fortsatt på sin Premier League-debut.

Likevel forteller han at han føler seg hjemme i byen og trives godt i klubben. Mye takket være sin nye venn Salah.

– Han hjelper meg mye. Vi tilbringer jo mye tid her på treningsanlegget, og han er veldig snill. Jeg er glad for at vi er gode venner, sier Tsimikas. 

24-åringen håper nå å få flere sjanser på banen, men vet godt at konkurransen er hardt mot en av verdens beste venstrebacker i form av Andy Robertson.

– Jeg lærer av ham hver dag, både på trening og i kamp. Han er en veldig fin fyr. Han er her for å gjøre meg bedre, og jeg prøver å gjøre ham bedre også, sier Tsimikas.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]