Sliter benken i Portugal

Marko Grujic har bare spilt en halvtime til sammen de siste fem kampene.

6. jan 2021 kl 08.55Jens Bessesen

Da Marko Grujic ble lånt ut til Porto på tampen av overgangsvinduet i høst, tenkte mange det var en perfekt match for serberen. Han fikk komme inn i et topplag og samtidig spille i Champions League. 

24-åringen imponerte i de få kampene han fikk spille i ligacupen for Liverpool denne sesongen, men oppholdet i Porto har så langt ikke gått etter planen. 

Spiller lite

Porto er nummer to på tabellen, er videre i Champions League og vant nylig Supercupen, men leiesoldaten fra Liverpool har vært lite involvert. Så langt har kan kun spilt 90 minutter to ganger for portugiserne. 

Mot Marseille i Champions League i slutten av november ble Grujic utvist etter å ha fått to gule kort, og selv om 90-minutterne har kommet etter utvisningen, blir det ikke mye spilletid på Grujic for tiden.

De siste fem kampene har kun gitt 29 minutter på banen til sammen for 24-åringen, som kan bli nødt til å ta en vurdering om hva han vil gjøre resten av sesongen dersom han fortsatt blir sittende på benken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]