– Trent bør ta en telefon til Steven Gerrard

Jamie Carragher ber Liverpools høyreback søke råd hos klubblegenden.

23. jan 2021 kl 20.14Arild Skjæveland

Det er en stund siden Trent Alexander-Arnold har sett ut som seg selv. Høyrebacken er har sin største formdupp så langt i sin karriere, og i de siste kampene har ikke 22-åringen vært til å kjenne igjen.

Jamie Carragher tror unggutten kunne hatt godt av å få råd fra sin tidligere sjef, Steven Gerrard.

«Det er lett å glemme at Trent Alexander-Arnold kun er 22 år. Trent kunne hatt godt av en telefon til Steven Gerrard. Jeg husker hvordan Stevie kom seg over en liten formdupp etter at han hadde slått gjennom på førstelaget, og kom tilbake til sitt beste. Det er noe som kan skje», skriver Carragher i sin spalte i The Telegraph

Gerrard gjorde Alexander-Arnold til kaptein for Liverpool U18, og var en spiller han fulgte opp da han jobbet å akademiet. Da spilte Trent på midtbanen.

Stormer mot ligatittel

Steven er i ferd med å vinne ligatittelen i Skottland. Lørdag vant Rangers 5-0 hjemme mot Ross County, og de har nå en luke på 23 poeng på toppen av tabellen.

Celtic har tre kamper til gode, men selv om de skulle vinnes må det en kjempesprekk til for at Rangers ikke bryter Celtics rekke på ni strake ligamesterskap, og vinner sin første tittel på 10 år.

Rangers har ennå ikke tapt en kamp i skotske Premier League denne sesongen, og har tatt 69 av 75 mulige poeng. Målforskjellen er helt utrolig – 58 scorede mål, og kun sju (!) innslupne etter 25 spilte kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]