Blair ble matchvinner mot Villa

Liverpool U18 slo i dag Aston Villa i U18 Premier League Cup.

16. okt 2021 kl 17.42Einar Kvande

Liverpool U18 har tidligere slått Crystal Palace i U18 Premier League Cup, og i ettermiddag måtte Aston Villa bite i gresset. Dermed topper Marc Bridge-Wilkinson sitt mannskap gruppen med en kamp igjen å spille.

Stefan Bajcetic headet Liverpool i føringen tidlig i kampen på Bodymoor Heath, da han stanget en corner fra Luca Stephenson i mål.

Hjemmelaget utlignet på et tvilsomt straffespark, men Blair avgjorde kampen. Nok en gang kom scoringen på en heading fra en dødball. Denne gangen et frispark fra Luke Chambers. 

– En god prestasjon

– Dette var en god prestasjon av oss. Vi startet kampen bra, og hadde flere gode muligheter til å score flere ganger tidlig i kampen, men klarte det ikke, sier manager Bridge-Wilkinson til Liverpoolfc.com.

– Villa kom tilbake i kampen takket være et straffespark, men vi reagerte bra på dette, og det var godt å se Harvey på scoringslisten igjen, legger han til.

Liverpools lag: Mrozek, Lucky, Chambers, Bajcetic, Miles, Stephenson, Frauendorf (Laffey 78), Clark, Roberts, Pilling, Blair.

Ubenyttede reserver: Hewitson, Danns, Gyimah, Worell.