Oakley Cannonier er snart mer kjent som målscorer enn som ballgutt, og scoret da U18 tapte sin første kamp for sesongen

Mens alles øyne var på Carrow Road, var det noen andre unggutter i aksjon på akademiet.

21. sep 2021 kl 23.58Arild Skjæveland

Kaide Gordon, Conor Bradley, Tyler Morton og James Balagizi kunne alle spilt for U18-laget tirsdag kveld, men var involvert da førstelaget tok seg videre til fjerde runde av ligacupen ved å slå Norwich City 3-0 på bortebane. Tre av fire unggutter kom på banen, mens Balagizi må vente litt lenger på sin debut.

Samtidig spilte U18-laget kamp mot Derby County på akademiet.

Derby tok ledelsen, før Oakley Cannonier scoret sitt tiende (!) mål for sesongen. Slik han leverer for U18-laget denne sesongen, er han nok snart mer kjent for sine fotballferdigheter enn for rollen han spilte da han ga Trent Alexander-Arnold ballen hurtig før klubbhistoriens mest kjente hjørnespark i mai 2019.

Etter utligningen hadde Liverpool flere sjanser til å ta ledelsen, men det var Derby som skulle finne veien til nettmaskene etter en kontring. På overtid la Sam Sebagabo på til 3-1 for gjestene, som da påførte U18-laget deres første tap for sesongen, rapporterer Liverpoolfc.com.

Jayden Danns kom inn som innbytter og fikk sin debut for U18-laget.

Liverpool U18: Mrozek, Mabaya (Lucky, 61), Chambers, Bajcetic, Miles, Stephenson, Frauendorf, Clark, Cannonier (Danns, 61), Pilling, Roberts.

Ubrukte reserver: Davidson, Davies, Gyimah.