Cannonier kom inn, scoret sitt sjette mål på tre kamper og reddet U18-laget

Ballgutthelten fra Barcelona-kampen fortsetter å markere seg på banen.

11. sep 2021 kl 21.38Arild Skjæveland

Liverpool U18 reiste til Nottingham fulle i selvtillit, etter 5-3 mot Stoke og 5-0 mot Manchester United i de to første kampene denne sesongen.

Mot Nottingham Forest startet det også bra, da James McConnell ga de røde ledelsen etter en god start. Så begynte det å gå galt. Forest scoret tre ganger – samtidig som McConnell og Francis Gyimah måtte ut med skade, rapporterer Liverpoolfc.com.

De rødes sommerkjøp Bobby Clark fra Newcastle reduserte til 3-2 i løpet av de ti minuttene som ble lagt til i førsteomgangen.

Andreomgangen ble utsatt, fordi en måtte vente på at en ambulanse skulle returnere fra sykehuset.

Ballgutthelten er en målmaskin

Oakley Cannonier kom inn da det gjensto 27 minutter. Han ble også den store helten.

Cannonier vil alltid være et navn i Liverpool-historien, etter at han tenkte hurtig og kastet ballen til Trent Alexander-Arnold i semifinalen mot Barcelona, slik at høyrebacken kunne ta den raske corneren som Divock Origi satte i mål.

17-åringen var nær ved å score to ganger – og med fire minutter igjen reddet han laget med en stupheading. Hans sjette mål på tre kamper i U18-ligaen

Oppgjøret endte 3-3.

I midtuken skal flere av disse spillerne i aksjon, når AC Milan er motstander i UEFA Youth Cup.

Lagoppstilling: Davies, Miles, Gyimah (Balagizi, 28), Omoruyi, Bajcetic, Stephenson, Roberts, Frauendorf, Blair (Cannonier, 63), McConnell (Pilling, 41), Clark.

Ubrukte reserver: Mrozek.