Etter en spennende sommer er U18 klare for ligastart

Det har vært en morsom preseason hvor mange av Liverpools unge og håpefulle, har fått vise seg frem sammen med førstelaget.

12. aug 2021 kl 18.13Øystein Tronstad

Det er ikke bare Jürgen Klopps menn som serieåpner på lørdag, det samme er på planen for Marc Bridge-Wilkinsons U18-gutter.

– Det er egentlig ganske enkelt: la oss ikke kaste bort et øyeblikk, i å forsøke å bli bedre både på og utenfor banen. La oss sørge for at vi gjør ting slik at det gavner denne fantastiske fotballklubben som vi er en del av, sier Bridge-Wilkinson til Liverpoolfc.com.

Mange spillere har vært med førstelaget

For akademiet har det også vært en annerledes preseason, hvor det har vært gledelig at så mange unge har fått vise seg frem med førstelaget på treningsleir. Spesielt har røde supportere fått bli bedre kjent med navn som Mateusz Musialowski og Kaide Gordon.

SPENNENDE TYPER: Målet til akademiet er å få frem spillere som enten gir salgsverdi, eller er gode nok til å spille for Liverpool.

SPENNENDE TYPER: Målet til akademiet er å få frem spillere som enten gir salgsverdi, eller er gode nok til å spille for Liverpool.

– Fra det jeg har hørt så har de hatt det supert og virkelig kunnet nyte det. Jeg har forhåpninger om at de alle presterte på det nivået jeg vet at de er kapable til, det er en fornøyelse å se fra utsiden.

Tilbake til hverdagen venter en tøff ligastart med Stoke City hjemme, og Manchester United borte.

– Preseason har vært veldig bra. Det har vært litt annerledes og vi har jobbet svært tett med U23-laget. Gutta har virkelig jobbet hardt og er klare til å kjøre på.