Woltman med hat-trick i treningskamp

Liverpool U18 vant stort over Plymouth Argyle.

3. aug 2021 kl 19.30Einar Kvande

Max Woltman gjorde hat-trick da Liverpool U18 vant hele 6-1 over Plymouth Argyle i en treningskamp i Kirkby tirsdag, melder Liverpoolfc.com.

Liverpool stilte et erfarent lag, og la press på gjestene fra start av. Men laget fra sørkysten klarte å holde stand til midtveis i første omgang. Da ga deres keeper en retur på et skudd fra James McConnell, og Stefan Bajcetic var på pletten og satte ballen i mål.

Liverpool doblet ledelsen nesten med en gang. James Balagizi, som var tilbake etter skade, spilte frem Luke Chambers, og hans perfekte pasning fant Woltman, som satte inn sin første scoring for dagen.

Ti minutter senere var Chambers og Woltman på farten igjen, og Woltman var nok en gang målscoreren.

Gutten fra Wirrall fullførte hat-tricket før minuttet var spilt av andre omgang. Han hadde også en avslutning i tverrliggeren, før han vartet opp med en målgivende pasning til Liverpools femte mål, som Dominic Corness satte inn.

Mange bytter

Manager Marc Bridge-Wilkinson gjorde en rekke bytter mot slutten av kampen, og mange U16-spillere fikk teste seg på dette nivået.

Keeper Harvey Davies, som nylig var tilbake på Merseyside etter å ha vært med førstelaget på treningsleiren i Østerrike, gjorde en fin redning før Liverpool gjorde sitt sjette mål for dagen. Gjestene fikk imidlertid et trøstemål 10 minutter før slutt.