En tidlig utvisning ble kostbar

Liverpool U18 tapte hendelsesrik kamp i Leeds.

25. sep 2021 kl 15.40Einar Kvande

Sju mål og ett tidlig rødt kort. Det manglet ikke på dramatikk da Liverpool U18 ble slått 5-2 av Leeds på Thorp Arch i dag.

Liverpool hadde tre gyldne sjanser til å score i løpet av kampens første kvarter i Yorkshire, men midtveis i omgangen var de Cian Coleman som sendte vertene i føringen mot spillets gang.

Rett etterpå ble Isaac Mabaya utvist etter å ha kommet alt for sent inn i en takling, noe som gjorde oppgaven vanskelig for de røde.

Coleman doblet Leeds sin ledelse, før Oakley Cannonier gjorde sitt ellevte ligamål i 2021/22 etter 37 minutters spill, og ga gjestene håp foran andre omgang.

Men Ben Andreucci med to mål og Lucas Thomas scoret for vertene etter pause, mens Liverpool kun fikk et trøstemål i sluttminuttene satt inn av midtstopper Terence Miles.

Liverpools lag: Mrozek, Mabaya, Chambers (Gyimah 78), Bajcetic, Miles, Stephenson (Davidson 78), Frauendorf, Clark, Cannonier, Pilling, Blair (Roberts 67).

Ubenyttede reserver: Hewitson, Lucky.