– Jeg skal snakke med ham, og høre hvordan han føler seg

Diogo Jota kan bli sendt hjem til Liverpool innen kort tid.

11. okt 2021 kl 14.57Einar Kvande

Portugal forbereder seg til VM-kvalifiseringskampen mot Luxembourg i morgen, men den kampen kan fort bli spilt uten Diogo Jota i den portugisiske troppen.

Liverpool-angriperen har fortsatt ikke trent sammen med resten av troppen etter at han sluttet seg til landslaget for en uke siden. 

Han har begynt å trene for seg selv etter å ha slitt med muskelproblemer, men antagelig kommer Luxembourg-kampen for tidlig. 

– Han trente for en stund siden, og økte intensiteten i dag. Men han trente ikke med resten av laget, uttalte landslagssjef Fernando Santos under en pressekonferanse i dag.

– Det blir trolig for lite for sent. Jeg skal snakke med ham, og høre hvordan han føler seg. Dersom vi ser at han har en sjanse til å sitte på benken, og komme innpå, så er det bra. Dersom vi ikke ser det, kommer vi ikke til å ta noen risiko med en spiller som ikke har trent sammen med laget på lang tid.

– Jeg kommer til å ta avgjørelsen snart. Dersom han ikke kan spille, drar han hjem til Liverpool.

Jota har gjort tre mål på ni kamper for Liverpool denne sesongen. Han startet kampen da Liverpool spilte 2-2 mot Manchester City i siste ligarunde før landskampene, men ble byttet ut etter 68 minutters spill.