Mirror:Ox vurderer å forlate Liverpool

En retur til Arsenal kan være aktuelt.

11. okt 2021 kl 13.00Einar Kvande

John Cross i Mirror, som har gode kontakter i Arsenal, skriver at Alex Oxlade-Chamberlain vurderer å forlate Liverpool på grunn av lite spilletid.

Ox har vært mye plaget av skader i de sesongene han har vært i Liverpool, og har slitt med å spille seg til en fast plass på Jürgen Klopps lag. Derfor vurderer han å skifte beite for å få mer spilletid, og om mulig redde sin landslagskarriere.

28-åringen har bare startet en Premier League-kamp denne sesongen. Cross skriver at Ox ikke vil forlate Anfield-klubben med lett hjerte, men han er en ambisiøs herremann som ønsker å spille flere kamper.

Cross skriver at midtbanespillerens situasjon på Anfield kan fange oppmerksomheten til hans tidligere klubb, Arsenal. The Gunners ønsker å styrke sin tropp, og Ox var en veldig populær spiller under sin tid på Emirates.

Kan forsvinne i januar

Oxlade-Chamberlain var i startoppstillingen til Liverpool i ligapremieren mot Norwich på Carrow Road, etter å ha imponert under preseason, men siden har han slitt med å få spilletid i Premier League. Han har imidlertid fått spille i Champions League og ligacupen.

Ox kom til Liverpool sommeren 2017, da han takket nei til en overgang til Chelsea for å spille under Jürgen Klopp på Anfield.

I Liverpool har han vært med på å vinne både Premier League, Champions League og klubb-VM.

Skader har imidlertid ødelagt mye for 28-åringen etter at han kom til Merseyside, men det siste året har han ikke vært skadet.

Liverpool ville ikke selge Ox i sommer, selv om det var stor interesse for ham i markedet, men Cross tror at Arsenal vil kjenne sin besøkelsestid om spilleren blir gjort tilgjengelig for overgang i januar. 

Oxlade-Chamberlain står bokført med 35 landskamper for England.

Slik skadesituasjonen er i Liverpool akkurat nå kan Ox fort få starte sin andre ligakamp for sesongen mot Watford på lørdag.