Klopp roser laget og flere av de kritiserte spillere

Etter seieren over Osasuna var det en rekke spillere, som har høstet sin andel kritikk hos supportere og eksperter, som ble rost av hovedtreneren.

9. aug 2021 kl 23.45Øystein Tronstad

Liverpool avgjorde kampen allerede til pause med 3-0, og Jürgen Klopp var gavmild med lovordene i etterkant av sesongforberedelsene.

– Første omgang var absolutt eksepsjonell på flere forskjellige måter, sier Klopp til LFCTV.

Spesielt likte han hvordan laget organiserte og jobbet rundt andreballen, dueller, counterpress, vant ballen tilbake og omstilte raskt til angrep.

– Bobby (Firmino) mellom linjene var fantastisk men det Kaide (Gordon) og Taki (Minamino) gav oss fra et fartsperspektiv var også eksepsjonelt. Vi spilte veldig godt på midten, Ox var on fire, Fab (inho) kontrollerte sammen med de andre gutta.

RABONA: Alex Oxlade-Chamberlain har sett spillesugen og skadefri ut, og det kan bli en verdifull kombinasjon.

RABONA: Alex Oxlade-Chamberlain har sett spillesugen og skadefri ut, og det kan bli en verdifull kombinasjon.

– Det var tydelig at det han (Oxlade-Chamberlain) trengte var en full preseason. Det samme for mange spillere. For Taki var det hans første preseason med oss, det var den første på lang tid for Ox. 

Klopp nevner også Naby Keïta som en spiller som har tjent på denne sesongoppkjøringen.

Målene kom også for de røde, etter flott lagspill. Tidlig kom et forvarsel da Ibrahima Konaté fant Takumi Minamino med en god ball. Avslutningen satt ikke den gangen, men like etterpå var det 1-0, og det fortsatte.

– Andre omgang var tøffere men vi ba gutta om å kontrollere det litt mer, variere rytmen litt. Det er selvsagt ikke enkelt, men de forsøkte. Alle byttene forstyrret ikke rytmen vår. Det var bra.