Klopp hinter om at det fortsatt kan skje noe på transfermarkedet

Etter kampen mot Athletic Bilbao kom det et par små hint fra Jürgen Klopp om at han kan komme til å hente inn ytterligere forsterkninger til troppen i sommer.

9. aug 2021 kl 08.35Einar Kvande

Etter 1-1 mot Athletic Club fikk Jürgen Klopp spørsmål om han var fornøyd med troppen, eller om han fortsatt forsøker å forsterke den.

– Jeg er veldig godt fornøyd med troppen. Det betyr ikke at vi ikke følger med i markedet. Men så lenge ingenting skjer, er jeg mer enn fornøyd med troppen jeg har, og mer enn fornøyd med de spillerne jeg har, lød svaret.

– Vi har så mye som du ikke kan kjøpe. Du kan ikke kjøpe pressing, du kan ikke kjøpe kontringspress, du kan ikke kjøpe stemningen, du kan ikke kjøpe samhold, du kan ikke kjøpe atmosfæren vi skaper inne på stadion, du kan ikke kjøpe Anfield, du kan ikke kjøpe klubbhymnen vår. Det er så mye du ikke kan kjøpe. Det må vi selvsagt utnytte. 

– Det er ulike tilnærminger til dette der ute, og vi kan ikke påvirke det, sier Klopp med tanke på at Liverpools argeste rivaler har brukt enorme summer på å forsterke sine spillerstaller i sommer.

Kan ikke si noe for øyeblikket

Regjerende mestere Manchester City bekreftet fredag kjøpet av Jack Grealish fra Aston Villa for rekordsummen 100 millioner pund, og de er også ute etter å hente Harry Kane fra Tottenham for et lignende beløp. 

Manchester United har brukt 73 millioner pund på Jadon Sancho, og 41 millioner pund på Real Madrid-stopper Raphael Varane, mens Chelsea er i ferd med å hente Romelu Lukaku fra Inter for over 90 millioner pund.

– Vår situasjon er som den er. Vi har en stor tropp, og det kan fortsatt skje noe før transfervinduet stenger, men jeg kan ikke si noe om det for øyeblikket, avslutter Liverpool-manageren kryptisk.