– Jeg er glad for at jeg kunne hjelpe Liverpool til Champions League før jeg dro

Nå er Wijnaldum presentert i PSG.

22. jul 2021 kl 21.42Arild Skjæveland

Gini Wijnaldum ble torsdag kveld presentert som Paris Saint-Germain-spiller. Han signerte for klubben etter at han ble frigitt av Liverpool 30. juni, da kontrakten hans gikk ut.

Wijnaldum har skrevet under på en treårskontrakt i den franske hovedstaden, og skal spille med draktnummer 18 i Paris.

Da han ble presentert, forteller han at det var stor interesse for underskriften hans.

– Jeg gikk mot slutten av kontrakten min, og det var flere klubber som kontaktet meg. Da Paris kom for å møte meg gikk alt veldig bra, og jeg bestemte meg raskt for at jeg ønsket å spille for Paris Saint-Germain, sier han til PSG TV.

Glad for å hjelpe Liverpool til Champions League

Selv om det hele året virket klart at nederlenderen ikke kom til å skrive under på en ny kontrakt med Liverpool, mistet han ikke Jürgen Klopps tillit i sin siste sesong på Anfield.

Han spilte fast, og var en viktig brikke for laget som til slutt klarte å sikre seg en tredjeplass i Premier League og sikre Champions League-spill.

– Alle vet om omstendighetene vi hadde denne sesongen, og det var veldig vanskelig. Veldig tøft, sier han videre.

– Men ser du på måten vi snudde det… For noen uker siden tror jeg ikke det var mange som trodde at vi kunne komme på tredjeplass og kvalifisere oss til Champions League. Det gikk bra. Jeg er glad for at jeg kunne hjelpe Liverpool til Champions League, og at jeg forlater laget på et godt sted, sier han.

Paris Saint-Germain starter sesongen med den franske versjonen av Community Shield 1. august, når de møter regjerende ligamester Lille til «Trophée des Champions». Med tanke på at Wijnaldum først ankom Paris denne midtuken, er det kanskje lite sannsynlig at han vil spille allerede da. Men igjen… Wijnaldum er kjent for sin tilgjengelighet og gode fysiske form.

Vi ønsker 30-åringen lykkes til i Paris.