Ingen som startet mot Athletic vil bli involvert mot Osasuna

Det bekreftet Jürgen Klopp etter 1-1 mot Athletic Bilbao.

8. aug 2021 kl 23.08Einar Kvande

Jürgen Klopp mønstret en meget sterk startellever mot Athletic Club, men ingen fra denne startelleveren vil bli involvert i kampen mot Osasuna mandag kveld.

Vi vil med andre ord ikke få se Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Joël Matip, Andy Robertson, Naby Keita, James Milner, Harvey Elliott, Mohamed Salah, Sadio Mané og Diogo Jota i aksjon mot spanjolene mandag.

– Ingen som startet kampen i dag vil bli involvert i morgten. Det er klart. Men vi kommer likevel til å stille et godt lag, med mange toppspillere. Vi har bare toppspillere, sa Klopp etter 1-1 mot Athletic Club.

– Caoimhin Kelleher vil stå i mål, og foran ham vil vi ha et veldig sterkt forsvar. Vi vil stille med en veldig rutinert midtbane, og en veldig spennende angrepsrekke. Vi ønsker å se det samme som vi fikk se i dag, at vi spiller vår fotball. Måten vi spilte på i dag ønsker vi å se at vi spiller på i morgen også. Det bør være mulig, selv med andre spillere. 

– Det er spillere som har andre profiler, men likevel skal det være mulig å spille vår fotball. Det blir en veldig intens kamp. Vi satser på det samme i den samme trøya, men med andre spillere.