Planen er at Hendo og Thiago skal få noen minutter i morgen

Jürgen Klopp bekrefter at han vil stille to forskjellige lag mot Athletic Bilbao og Osasuna.

8. aug 2021 kl 16.30Einar Kvande

Før dagens kamp mot Athletic Bilbao bekreftet Jürgen Klopp at Jordan Henderson og Thiago Alcantara vil få spille noen minutter mot Osasuna mandag kveld. Det blir da duoens første minutter med kampaction under preseason.

– De trente i formiddag, og planen er at de skal spille i morgen, sa Klopp.

– De så bra ut på trening, og deres preseason starter på mange måter nå, så det er litt senere enn for de andre spillerne. Det må vi ta med i vurderingen. Men ja, vi vil få se dem i aksjon i morgen.

Liverpool-manageren har valgt en sterk startellever mot Athletic Bilbao i ettermiddag, men samtidig har han en ung og uerfaren innbytterbenk.

Liverpool-manageren ser virkelig frem til å spille foran et tilnærmet fullsatt Anfield, 40 000 tilskuere, for første gang siden mars i fjor.

– Vi har sett veldig frem til denne kampen. Hvem ville trodd dette i februar 2020? Koronapandemien er fortsatt ikke over, men alle er glade for at vi får spille foran så mange tilskuere i dag.

Liverpool-troppen kom hjem fra treningsleiren i Evian i går, og Klopp sammenligner dagens treningskamp med en ligakamp etter at man har kommet sent tilbake fra en Champions League-kamp i Russland, hvor man måtte overnatte etter matchen.

– Dette er neste steg i forberedelsene våre. Vi kom hjem i går, og skal forsøke å angripe og spille med høy intensitet i dag.

– Vi kommer til å stille med et helt annet lag mot Osasuna i morgen, men også det blir et sterkt lag. 

– Vi håper dette blir en veldig god kamp, der vi klarer å spille med så høyt tempo som mulig.