Alex Oxlade-Chamberlain om fremtiden:– Jeg ønsker å være en del av dette laget og elsker fotballklubben

Det har versert rykter om fremtiden til Alex Oxlade-Chamberlain den siste tiden, men hovedpersonen selv gjorde det tydelig hvor hjertet ligger etter onsdagens kamp.

19. mai 2021 kl 23.47Jens Hapnes Rege

Alex Oxlade-Chamberlain bivånet de første 80 minuttene fra benken før han kom inn og sikret seieren mot Burnley med et flott mål.

Han forklarer at det var vanskelig å møte et motivert Burnley, og at angriperne ikke var så kliniske som de ønsket.

Ikke effektive

– Vi hadde flere sjanser i første omgang, og Mo hadde noen han ønsker å score på. Vi burde ha avgjort kampen tidligere, innledet han i intervjuet med Sky Sports. 

– Til syvende og sist måtte vi forsvare oss bra. All honnør til Burnley - de presset oss veldig hardt i andre omgang og vi måtte være påskrudd defensivt. 

– Målet er alltid å score på flere sjanser enn vi bommer, men nå nylig har ikke det vært tilfellet. Alt i alt er vi fornøyde med tre mål. 

RAPPET TIL: Med et kontant skudd sikret Ox tre poeng.

RAPPET TIL: Med et kontant skudd sikret Ox tre poeng.

Fikk endelig nettkjenning

Etter en kneskade i sesonginnledningen har ikke 27-åringen fått sesongen han ønsket seg. Det tok helt til sesongens nest siste kamp før han fant veien til nettmaskene. 

– Jeg trodde det ville bli den første sesong hvor jeg ikke scoret et mål, og det lød ikke bra når jeg tenkte på det. Det har ikke vært den beste sesongen for meg personlig, men jeg har sørget for å holde meg frisk og arbeide hardt, forteller den skadeforfulgte midtbanespilleren. 

Han gjør det klart og tydelig hvor hjertet ligger vedrørende fremtiden. 

– Jeg ønsker å være en del av laget videre og elsker å spille for denne fotballklubben. Jeg må bare prøve å gjøre et positivt inntrykk når jeg får muligheten. 

– Først og fremst ønsket vi de tre poengene, men etter at vi tok kontroll på kampen ønsket vi å score så mange som mulig. 3-0 er et stort resultat for oss, og vi hadde tatt det før kampen uten å blunke, fastslår han.