Keita måtte ut på båre i sin beste kamp for Liverpool

Naby Keïta spilte en kjempekamp og ble belønnet med 9er på børsen på Liverpool.no, men etter Paul Pogbas takling måtte han bæres av banen.

24. okt 2021 kl 22.45Øystein Tronstad

– Andre omgang, tidlig 5-0 og det røde kortet, da var det game over og det handlet om å forsøke å få alle hjem friske. Jeg er ikke 100 prosent sikker på at det virket, vel, det gjorde det åpenbart ikke fordi Millie er skadet, og det samme er Naby, sier Jürgen Klopp.

– Vi må se hvor alvorlig det er. Det er veldig smertefullt, så vi får se. Vi vet mer i morgen, eller dagen etter.

Keïtas beste kamp?

Kun Mohamed Salah, som endelig fikk en velfortjent 10er på spillerbørsen, kunne innkassere bedre karakter enn Keïta. Arild Skjæveland, som hadde kveldens børs, skrev like godt «spiller sin beste kamp i Liverpool-drakten før han blir kvestet av Paul Pogba.»

– Naby er en fremragende spiller, og vi har snakket om det, om Atlético-kampen. Han spilte utrolig godt helt til han gjorde den feilen som førte til Atlético-scoringen etter dødballen, og det skadet selvtilliten hans, sier Jürgen Klopp.

RØDT KORT: Etter en VAR-sjekk valgte dommer Anthony Taylor å erstatte Paul Pogbas gule kort med en utvisning og tidlig dusj.

RØDT KORT: Etter en VAR-sjekk valgte dommer Anthony Taylor å erstatte Paul Pogbas gule kort med en utvisning og tidlig dusj.

Tyskeren fokuserer likevel på 26-åringens positive bidrag den siste tiden, med en perle på tirsdag og mål og målgivende i dag på Old Trafford.

– Det var tydelig at vi ville starte med han igjen, fordi han er i veldig bra form, og han har vist at det var riktig. 

Tynnere på midten

Nå krysser alle fingrene litt ekstra for at Naby Keïta ikke blir lenge ute. Alt onsdag er det ny kamp. Preston North End venter i ligacupens 4. runde.

Forhåpentligvis er det ikke alvorlig eller langvarig. Harvey Elliott, Kaide Gordon og Thiago Alcântara fikk i dag selskap på skadelista av James Milner og Naby Keïta. Thiago er det forhåpninger om at skal være tilbake på trening neste uke, men det er vel lite trolig at han blir risikert før landslagspausen.

På plussiden var Curtis Jones klar til å steppe inn i dag, og 20-åringen spilte godt etter at han fikk spilt av seg de første minuttene ble innbytterpuls.