Midtbaneduo er ute mot Brentford– Det er ikke noe alvorlig med Keita. Thiago har ingen sjanse

Men Jürgen Klopp hadde også positive nyheter på skadefronten.

23. sep 2021 kl 17.49Arild Skjæveland

Liverpool må klare seg uten midtbaneduoen Naby Keita og Thiago Alcantara mot Brentford. Det bekrefter Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com

Naby Keita ble byttet ut til pause i ligacupkampen mot Norwich etter at han hadde sparket i bakken. Det var for å være føre var, men han mister nå kampen til helgen.

– Naby, nei trolig ikke. Det er ikke noe alvorlig, så vi må bare vente til smerten gir seg. Vi får se.

Vi venter fortsatt på en skikkelig oppdatering på skaden til Thiago. Han fikk en skade i leggen, og har vært på skann, men skadeomfanget vet vi fortsatt ikke. En skal være forsiktig med å tolke Klopp sine kommentarer for mye, men det var helt klart at spanjolen var uaktuell til helgen.

– Thiago har ingen mulighet, sier Klopp.

Med Keita og Thiago ute, må Klopp trolig velge mellom Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, James Milner eller kanskje Takumi Minamino ved siden av Fabinho og Jordan Henderson på midtbanen.

Kom også med gode nyheter

Men det var ikke bare negative nyheter i dagens skadeoppdatering. Trent Alexander-Arnold mistet kampen mot Crystal Palace på grunn av sykdom. Han er klar igjen nå.

– Trent var ikke skadet, men han var litt syk. Han er tilbake i trening. Han trente i går, og vil være klar.

Også høyreback Neco Williams, som har gått skadet siden august, er nå i gang igjen.

– Neco tok sine første steg i forgårs. I går hadde han en restitusjonsdag. Dersom det ser 100 prosent greit ut får vi se hvordan han kan håndtere det.

Milner skulle startet på tirsdag, men våknet forkjølet.

– Med James var det litt det samme som med Trent, så han bør være klar. Jeg så ham løpe rundt her, og ingen har fortalt meg noe annet, så jeg regner med at han skal trene i dag.

Firmino er også tilbake i trening, men hinter om at han kan bli spart til Porto-kampen i neste uke.

– Bobby har trent i to-tre dager, så han er tilbake og aktuell, la meg si det slik. Vi har brukt ham som en «joker» på trening – men han vil være tilbake i vanlig trening nå, og så får vi ta en avgjørelse på om han blir med eller ikke. Til Porto, 100 prosent. Mot Brentford får vi vente og se.

Brentford - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.