– Klopp ville ha gnidd seg i hendene om han så den førsteomgangen

Paul Scholes var ikke imponert over det Manchester United viste i kampen mot Atalanta.

21. okt 2021 kl 10.00Arild Skjæveland

Onsdag kveld tok Manchester United imot Atalanta på Old Trafford. Liverpools neste motstander sto med ett tap og én seier så langt i årets Champions League.

Mot Gian Piero Gasperini sitt lag kom de skeivt ut, og lå under 2-0 til pause. Da kunne en høre pipekonsert fra Old Trafford, som før kampen hadde sunget navnet til Ole Gunnar Solskjær, som har vært under økende press etter én seier på de fem foregående kampene.

United snudde kampen med tre scoringer etter pause, der den siste kom ni minutter før slutt etter et hodestøt av Cristiano Ronaldo. Det var også Ronaldo som reddet laget i forrige Champions League-kamp på hjemmebane, etter at Villarreal hadde spilt en meget god kamp. Den gang kom scoringen fem minutter på overtid.

I BT Sport-studio etter kampen var Paul Scholes kritisk til det han hadde sett. Solskjærs tidligere lagkamerater har ikke for vane å være veldig kritiske, og spesielt ikke når laget har vunnet.

– Dersom du gjør det der mot Manchester City eller Liverpool, vil det være 3-0 eller 4-0 til pause og kampen er over, sa Scholes i studio

Bekymret før søndag

Det avsluttet som en festaften på Old Trafford, etter at laget igjen hadde snudd på slutten, som de har gjort flere ganger denne sesongen.

– Jeg vet at alle ønsker å rive seg med denne euforien. Vil han spille på den måten på søndag mot Liverpool? Dersom det var så strålende, og så bra, og alle smiler og er glade. Gå og gjør det der på søndag mot Liverpool – se hva som skjer, sier Scholes.

Solskjær hadde blitt kritisert for laguttaket sitt mot Leicester forrige helg, der han fant plass til Paul Pogba, Mason Greenwood, Jadon Sancho, Bruno Fernandes og Ronaldo. Her droppet han Sancho og Pogba, og satte inn Greenwood og Fred for å få mer løpskraft på midtbanen. Det så ikke ut til å fungere.

– Se for deg Jürgen Klopp som sitter hjemme, ser den førsteomgangen og gnir hendene sammen, sier Scholes.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.