Folkebørsen etter Atletico Madrid - Liverpool: Midtbanetrioen får kjørt seg på folkebørsen

Leserne ikke imponert over trioen som startet mot Atletico Madrid.

20. okt 2021 kl 23.03Jens Bessesen

Liverpool tok sin tredje seier av tre mulige i Champions League da de på imponerende vis slo Atletico Madrid 3-2 på bortebane tirsdag. Men selv om det ble tre meget sterke bortepoeng, var det varierende prestasjoner blant bortelagets spillere i det som var en dramatisk kamp som inneholdt det meste. 

Mange lesere har vært inne og stemt denne gangen - om lag 1800 stemmer er det som legger grunnlaget for folkebørsen etter Atletico-kampen. 

Det var fullstendig enighet mellom leserne og liverpool.no om hvem som var Liverpools beste spiller. Alisson Becker fikk 9 på spillerbørsen og hele 9,39 på folkebørsen. 

Den som fikk lavest karakter hos folket var Naby Keita, med 5,3. Ingen spillere fikk under karakter 6 på børsen til liverpool.no. Leserne var lite imponert over hele midtbanetrioen som startet kampen tirsdag kveld. Keitas rekkekamerater Jordan Henderson og James Milner blir belønnet med henholdsvis 5,72 og 5,7 på folkebørsen. 

Størst sprik mellom spillerbørsen og folkebørsen denne gangen finner vi hos nevnte Keita, der det skilte 0,7. 

Mest enighet var det rundt karakteren til Joel Matip. Han fikk 6 på spillerbørsen og 6,16 på folkebørsen - et skille på 0,16. 

Fem av tolv spillere som spilte nok til å få karakter får høyere karakter på folkebørsen enn på spillerbørsen, mens syv av tolv får lavere karakter hos folket. 

Spillerbørsen og folkebørsen kan du se nederst i saken. Vi håper du blir med og stemme neste gang. Spillerbørsen legges alltid ut på liverpool.no like etter kampslutt.

Folkebørsen

Her kan du se karakterene spillerne fikk i folkebørsen og spillerbørsen

Alisson Becker

Folkebørsen 9,4 (1410 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 9 Liverpools beste

Har vært i Madrid siden landskamppausen. Virket våken og klar. Kjemperedning da han rykket ut mot Griezmann som kom alene med han. Samme mann scoret på brasilianeren. To spillere står i offside, men VAR vurderte det slik at ingen forstyrret Liverpools keeper. Hadde to viktige redninger til i andre omgangen, en på Felix og en annen på Griezmann. Fulgte opp med en ny viktig redning tidlig i andre omgang. Da satte han seg ned og strakte hånda i været. Og alle Liverpool-supportere holdt pause. Han reiste seg heldigvis og fortsatte.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 5,6 (1859 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Har tidvis trøbbel mot fotrappe Atletico-spillere, som Griezmann og Felix. Har en lei tendens til å ruse på, i stedet for å avvente. Hadde en tidlig viktig inngripen. Gult kort etter å ha skutt ballen over mål etter at dommeren blåste.

Joël Matip

Folkebørsen 6,2 (1838 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Liverpools forsvar ble presset hardt etter en god start. Matip hadde hendene fulle og fikk ryddet opp i mye av det som kom. Begge midtstopperen rotet det ofte litt til i dag.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 5,8 (1295 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Hadde en tidlig duell han kom seirende ut av. Forsvarssjefen fikk som resten av fireren hendene fulle med å holde kjappe og kontringssterke Atletico unna. Fikk lite hjelp av midtbanen i første omgang. Surret uvant mye som midtstopper i dag.

Andy Robertson

Folkebørsen 5,7 (1824 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Var litt mer tilbaketrukken i Madrid enn det vi er vant med fra skotten. Få offensive bidrag. Nær ved en scoring da han skyter like over etter en knapp time.

Naby Keita

Folkebørsen 5,3 (1867 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 6

Naby skrudde ballen fra like utenfor 16-meteren etter en slapp klarering fra en Atletico-forsvarer. Terningkast 6 for skuddet. Hadde imidlertid store defensive problemer. Det defensive arbeidet til guineaneren får imidlertid et enslig øye på terningen. Var veldig slapp i markeringen av både Lemar på 1-2 og Felix på 2-2. Virker veldig rådvill i situasjoner der laget skal forsvare seg. Ble igjen i garderoben etter hvilen.

Jordan Henderson

Folkebørsen 5,7 (1831 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Liverpools midtbane hadde ingen heldig førsteomgang. Hendo må ta sin del av ansvaret for dette. Litt for slapp i duellspillet gjorde at Atletico fikk spille mye på styrken sin, ligge bak og vente på kontringer. Kom mer til sin rett med Fabinho i midtbanetreeren.

James Milner

Folkebørsen 5,7 (1827 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Var vel ikke meningen at han skulle havne på scoringslisten i denne kampen, men skuddet fra Salah gikk via han på sju meter og skiftet retning. Fikk først målet, men gis senere til Salah. Dermed fikk helgule Liverpool den starten de drømte om. Har noen grove feilpasninger. Går i krigen mot tøffe Atletico-spillere. Fikk et gult kort for en høy hånd mot Trippier og ristet på hodet.

Mohamed Salah

Folkebørsen 7,6 (1866 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Verdens beste fotballspiller scorer 1-0-målet, som først krediteres Milner, men senere Salah. Fortsetter der han slapp mot Watford (og Manchester City). Setter fart fra høyre, skrår inn og skyter, via Milner og i mål. Lur i bevegelsene. Og så endte kvelden meget bra for Liverpool, når Salah holdt nervene under kontroll. Oblak prøvde å psyke han ut, men han holdt hodet kaldt og sendte sloveneren feil vei. Ble da tomålsscorer.

Roberto Firmino

Folkebørsen 6,4 (1818 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Lite involvert i første omgang. Atletico er sterke defensivt og arbeidsforholdene er ikke akkurat gode for en kreativ brasilianer med regissør-oppgaver. Tok telling etter en høy støvel som førte til utvisning av Griezmann. Kunne heldigvis fortsette. Mye borte i dag.

Sadio Mané

Folkebørsen 5,7 (1810 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Virket veldig tent i fra start. Hadde to episoder med Trippier. Først dyttet han Atleticos britiske spiller langt over dødlinjen, så albuet han den tidligere Tottenham-spilleren i ansiktet. Heldigvis tok ikke VAR affære på den. Var aktiv og bevegelig og skapte mange utfordringer for hjemmelaget. God målsjanse tidlig i andre omgang.

Fabinho

Folkebørsen 7,3 (1826 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Tok plassen til Keita. Var akkurat det Liverpool trengte, en midtbanespiller med ro og duellstyrke for å ta seg av aggeressive Atletico-spillere. Har som Alisson vært i Madrid siden landslagspausen. Tok plass på sin vante defensive midtbanerolle og tok en tidlig god inngripen tidlig i andre omgang, der Atletico forsøkte seg med en kontring. Fikk seg en smell etter en drøy time, men kom seg heldigvis på beina igjen.

Diogo Jota

Erstattet Mane en knapp halvtime før slutt. Blir taklet innenfor 16-meteren og Liverpool får straffespark. Heldigvis omgjorde dommeren straffeavgjørelsen mot slutten etter en duell.

Alex Oxlade-Chamberlain

Kom inn for Milner en knapp halvtime før slutt. Fikk en bra mulighet minuttet etter å ha kommet inn. Like etter har han en viktig defensiv inngripen. Godt innhopp.

Neco Williams

Kom inn for Salah med fire minutter igjen av overtidsminuttene.