– Takis problem er at de andre i hans posisjon er veldig gode

Jürgen Klopp følte at lagets hans sviktet, men noterte seg frem individuelle prestasjoner, deriblant Takumi Minamino.

28. okt 2021 kl 00.03Øystein Tronstad

– Vi spilte ikke alt for bra, det er sånn det er. Vi startet helt ok, men så mistet vi strukturen fullstendig, og det var problemet, sier Jürgen Klopp.

Tyskeren var lite fornøyd da lagene gikk i garderoben på 0-0, men fikk se Liverpool løfte seg etter pausen. Til slutt ble Preston-hinderet passert med grei klaring.

– Fotballkamper er sånn som dette. Jeg så mange fine individuelle prestasjoner, men som et lag kan vi gjøre det bedre.

Blant spillerne som fikk vist frem noen individuelle øyeblikk var «ligacupduoen» Divock Origi og Takimi Minamino. Sistnevnte nettet igjen i turneringen, men har ikke vært å se i Premier League ennå.

– Taki holder høy kvalitet. Takis problem er ... Faktisk er det ikke noe problem, bortsett fra at de andre spillerne i hans posisjon er veldig gode.

– Han er mye bedre på trening enn det han viste i kveld, men han var vår farligste spiller og scoret et mål, og det er veldig viktig. Han forstår spillet vårt ekstremt godt, så du kan hive han innpå og han kan umiddelbart være en stor del av vår fotball.

26-åringen fikk prisen som banens beste i spillerbørsen på Liverpool.no og «viste i noen glimt at han egentlig skal være over dette nivået, men Preston greide i stor grad også å stenge rommet for japaneren».