– Folk vil skrive bøker om hvordan han spiller i rollen

Jürgen Klopp tror det vil bli skrevet bøker om hvordan Roberto Firmino spiller i sin rolle som «falsk nier».

25. okt 2021 kl 10.33Jens Bessesen

Etter 5-0-seieren på Old Trafford fikk Jürgen Klopp naturligvis spørsmål om rekordmannen Mohamed Salah, som ble mestscorende afrikaner i Premier League-historien da han ble tidenes første spiller på et bortelag til å score hattrick mot Manchester United. 

Men manageren fikk også spørsmål om Roberto Firmino, som viser seg å være i storform etter en liten periode med skade. 

– Han spilte fantastisk bra igjen. Mo vil få mye fortjent oppmerksomhet. Men når det gjelder Bobby - jeg er sikker på at folk vil skrive bøker om hvordan han spiller i rollen som «falsk nier», sier Klopp ifølge liverpoolfc.com.

– Helt vilt

Firmino tegnet seg ikke på scoringslisten denne gangen, slik han har gjort meget flittig denne sesongen, men til gjengjeld var han strålende i Liverpools høye press, og han var viktig som kombinasjonsspiller da Liverpool trillet rundt med et svimmelt hjemmelag. 

Klopp er åpenbart full av beundring for sin brasilianske nummer ni, som ikke er langt unna å ha skapt sin egen posisjon på banen. 

– Jeg vil ikke si at han eller vi fant opp posisjonen, men med måten han spiller på kan det av og til se sånn ut! 

– Det er mange forskjellige ting man gjør ute på banen. Noen av oppgavene er defensive, og måten han løste de på i kveld var helt vilt. Offensivt er han så god til å kombinere, og av og til avslutter han også, sa Klopp. 

– Bobby vet hvor mye vi setter pris på det han gjør, sa manageren.