To midtbanespillere tilbake i full trening

Gode nyheter for Jürgen Klopp foran kampen mot Brighton.

28. okt 2021 kl 17.50Einar Kvande

Både Thiago Alcantara og Naby Keita var tilbake i full trening med Liverpool torsdag.

Thiago Alcantara måtte ut med en muskelskade i baksiden av den ene leggen etter en times spill mot Crystal Palace den 18. september. Fem uker er gått siden den gang, og endelig er spanjolen tilbake i full trening sammen med resten av laget. Det viser bildene fra Liverpools treningsfelt i dag.

I GODT HUMØR: Naby Keita har ristet av seg smellen han fikk mot Manchester United.

I GODT HUMØR: Naby Keita har ristet av seg smellen han fikk mot Manchester United.

Naby Keita ble taklet stygt av Paul Pogba på Old Trafford i helgen. Afrikaneren fikk behandling på banen, før han forlot gressmatta på båre. Det var imidlertid ikke snakk om noen alvorlig skade, og Naby er altså allerede tilbake i full trening.

Kaide Gordon var også å se på bildene fra treningsfeltet. Preston-kampen kom for tidlig for stortalentet, etter en måned på sidelinja.

Fjerdekeeper Loris Karius var tilbake i trening etter å ha slitt med en skulderskade helt siden midten av august.

Fabinho trener fortsatt ikke

En som fortsatt ikke er tilbake i trening er Fabinho, som stod over kampen mot Manchester United på grunn av en kneskade han fikk i kampen mot Atletico Madrid for ni dager siden.

Caoimhin Kelleher var heller ikke med på dagens trening etter å ha stått over kampene mot Manchester United og Preston på grunn av sykdom.

Spillerne som var i aksjon mot Preston i ligacupen trente ikke i dag, med unntak av Elijah Dixon-Bonner, Conor Bradley og Owen Beck, som alle hadde sene innhopp.