U19-laget fikk det tøft mot Atletico

Liverpools U19-lag gikk tirsdag på sitt første tap i årets UEFA Youth League.

19. okt 2021 kl 18.12Jens Bessesen

Atletico Madrid U19 - Liverpool U19 2-0 (1-0): Liverpool hadde fått en brukbar start på årets UEFA Youth League da de fulgte opp 1-0-seieren over AC Milan med 1-1 borte mot Porto i andre runde. Men etter tirsdagens tap mot Atletico Madrid må Marc Bridge-Wilkinsons gutter brette opp ermene i siste del av gruppespillet om de skal ta seg videre til sluttspillet.

Borte mot Atletico var det nemlig aldri tvil om hvem som skulle ta seieren, og Liverpool-keeper Harvey Davies fikk en travel dag mellom stengene.

1-0 kom da den 17 år gamle spanjolen Aitor Gismera scoret etter 26 minutter. Ledelsen holdt seg til pause.

Liverpool gjorde bytter for å komme tilbake i kampen, men hjemmelaget, med Fernando Torres på sidelinjen, fortsatte å dominere. Salin El Jebari doblet ledelsen etter 70 minutter, og med 2-0 ble det for vanskelig for Liverpools unggutter å komme tilbake.

Dermed endte det med sesongens første tap i UEFA Youth League. Gruppe B ser slik ut etter tre kamper:

1 Porto 3 2 1 0 6-3 7
2 Atletico 3 1 1 1 4-3 4
3 Liverpool 3 1 1 1 2-3 4
4 AC Milan 3 0 1 2 2-5 1