– Vi har på rad og rekke spilt mot tre av de beste lagene i verden

Phil Foden oppsummerer Manchester Citys knalltøffe uke som ble avsluttet med 2-2 mot Liverpool på Anfield.

4. okt 2021 kl 18.59Einar KvandeEinarKvande

Søndagens gigantoppgjør mellom Liverpool og Manchester City på Anfield endte med 2-2 og poengdeling. Det betyr at de to klubbene ble passert av Chelsea i løpet av helgens ligarunde. London-klubben har plukket 16 poeng på sine sju første kamper, noe som er ett poeng mer enn Liverpool og to poeng mer enn Manchester City. Manchester United, Everton og overraskelseslaget Brighton har også like mange poeng som City.

City-vingen Phil Foden spår at kampen om ligatittelen vil bli usedvanlig jevn denne sesongen, og mener at hans lag har møtt tre av de aller beste lagene i verden denne uken.

– Jeg tror vi på rekke og rad har spilt mot tre av de beste lagene som finnes i fotball akkurat nå, siteres Foden av Liverpool Echo.

Knallhard kamp om ligatittelen

– Når du spiller for Manchester City, så elsker du kamper som dette. Du ønsker å vinne disse kampene, og vise dine kvaliteter mot de beste spillerne, fortsetter han.

– Jeg mener at vi i kampene mot Chelsea, Paris Saint-Germain og Liverpool har vist en veldig høy standard, og har levert svært gode prestasjoner. 

– Jeg tror det blir kamp om denne ligatittelen helt inn. Vi vet det er svært mange lag som er med i tittelkampen denne sesongen, og det er fint å se at det er mer enn ett lag som kjemper i toppen av ligaen. Vi skal være med å kjempe helt til siste slutt, lover Foden.

City vant 1-0 over Chelsea på Stamford Bridge, tapte 2-0 for PSG i Champions League, før det altså ble 2-2 mot Jürgen Klopps menn på Anfield.