– Vi måtte grave dypt

Kevin De Bruyne og Manchester City var fornøyd med prestasjonen mot Liverpool.

4. okt 2021 kl 08.53Jens Bessesen

– Vi spilte godt. Vi dominerte i første omgang før vi slet litt mer i starten av andre omgang. Vi reagerte bra på de to målene deres, sier Kevin De Bruyne etter toppkampen på Anfield som endte 2-2 mellom Liverpool og Manchester City. 

Den belgiske stjernen var mannen som sørget for at City til slutt fikk med seg et poeng da han satte inn utlikningsmålet via Joel Matip. 

– Jeg var litt heldig med den, men jeg tror ikke noen av oss bryr seg om det, sier han.

Beste City-prestasjon

I februar vant Manchester City 4-1 mot et skadeskutt Liverpool på et folketomt Anfield. Da var ikke De Bruyne med. I stedet har 30-åringen opplevd mange tøffe kamper borte mot Liverpool. 

Han mener søndagens kamp var Citys beste prestasjon på denne arenaen på mange sesonger. 

– Jeg spilte ikke forrige sesong da vi vant, men måten vi spilte på, med alle deres supportere, er vår beste prestasjon de seks-sju årene jeg har vært her. Så jeg er veldig fornøyd med måten vi spilte på, sier han.

Stjernespilleren virker fornøyd med ett poeng selv om bortelaget dominerte før hvilen. 

– Vi skulle ha scoret før pause, men jeg kan ikke si noe på prestasjonen, sier han.

Tett i toppen

De Bruyne og City har nå vært gjennom en tøff uke med bortekamper mot både Chelsea, PSG og Liverpool. I Premier League har det resultert i fire poeng, mens det ble tap i Champions League. 

Midtbanespilleren er meget fornøyd med de lyseblå sine prestasjoner.

– Vi måtte grave dypt. Tidligere har det blitt 2-0 og 3-0 etter det første målet her, men i dag klarte vi å reagere. Det er en tøff oppgave å komme her, men vi er fornøyd med måten vi spilte på, sier han.

– Vi har hatt en tøff måned, men er nærmet tabelltoppen. Nå må vi fortsette, å gjøre det samme. Det er lenge igjen, sier De Bruyne.

Chelsea topper nå tabellen med 16 poeng. Liverpool er nummer to med 15, mens City er et av fire lag som står med 14 poeng etter sju kamper.